Lösvirkeshus - det naturliga valet

Att bygga ett eget nytt hus är ofta den största affär man genomför i livet. Unikt men ändå funktionellt. Hos oss får ni individuellt designade och anpassade lösvirkeshus.

Lika viktigt är det att kunna påverka processen. Först då blir resultatet som du vill ha det, och du kan se att din kommande nybyggnad hamnar inom rimliga kostnadsramar.

Varför lösvirke?

Flexibilitet. Enkelt att anpassa efter kundens behov, det kommer aldrig att vara dyrare att välja bort ett fönster eller flytta en vägg. Snickaren behöver inte isolera byggnaden innan den är vind- och nederbördstät från utsidan. Stor möjlighet att påverka alla materialval, tekniska lösningar och göra en unik utformning på huset.

Kvalité

Varje del av huset är platsbyggt, vilket minimerar sättningar och andra otrevligheter som inträffar först senare i husets livcykel. Egenkontroller samt kontroller av KA, där bland annat fuktmätningar görs genom hela bygget. Säkerhetställer att huset mår bra under och efter byggtiden.

Pris

Vår storlek är vår styrka. Vi har inga omkostnader i form av stora fabriker, kontorspersonal, och byggnader som behöver värmas och underhållas. Våra omkostnader är minimala och genomsyrar hela verksamheten. Jämför oss gärna med andra hustillverkare på marknaden!